SİVAS / YILDIZELİ - Şehit Erdal Kavallı İlkokulu

Şehit Erdal Kavallı İlkokulu

Yavu KöyüYıldızeli/Sivas
Vizyon
Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp,geleceğe ışık tutmak; Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz Yavu İlköğretim Okulu olarak; Bütün öğrencilerin, eğitim öğretimlerini sağlamak,onların; milli, manevi değerlere bağlı; kendine, ailesine, ülkesine, tarihine ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen,bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen,topluma yararlı birer birey olmaları için varız.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
09.00-15:40
Ulaşım
Taşımalı Öğrenci Servisleri ile öğrenci ulaşımı sağlanmaktadır. Özel öğretmen servisi ile Sivas ve Yıldızeli´nden ulaşım imkanı mevcuttur.
Köy
İlçeye 35km İl Merkezine 75 km
Diğer Hususlar
okulumuzun 2023 yılı mayıs ayında deprem güçlendirmesi kapsamında tadilat çalışmalarına başlanmış ve yapımı tamamlanmıştır.